Welkom. Geen account? Maak hem hier aan.

English French Nederlands

Verzenden

Levertijd

Na ontvangst van uw betaling, proberen we uw bestellingen de volgende werkdag ter verzending bij TNT post aan te bieden (echter altijd binnen twee werkdagen). Op het moment van verzenden ontvangt u een verzendbericht van inu4vintage.

TNT garandeerd dat de leveringen binnen Nederland binnen 24 uur worden afgeleverd. Op de TNT website vindt u meer informatie,
Lees meer →

De leverduur voor internationale leveringen is afhankelijk van de bestemming. Raadpleeg de TNT site voor meer informatie.
Lees meer →

Track en trace

Alle bestellingen worden met track en trace gepost. Dit betekent dat, op het moment dat TNT het pakket in haar distributiecentrum verwerkt, u kunt zien waar uw bestelling is.

Hiervoor kunt u de link gebruiken die vermeld is in de verzend-mail van inu4vintage.

Of u kunt via de orderinformatie, in uw account, naar de TNT website doorklikken. U komt dan automatisch op de informatie pagina van uw bestelling.

Kosten

De kosten van verzending zijn afhankelijk van het totaalgewicht van het pakket. Binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van TNT basispakket. Dit betekent dat pakketten tot 10kg voor een vaste prijs worden verstuurd.

Voor leveringen naar het buitenland wordt gebruik gemaakt van TNT pakket plus.
Als u een account heeft kunt de kosten voor verzenden op voorhand laten berekenen.

Ophalen

Tijdens checkout kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling in de winkel op te halen. Uiteraard zijn er dan geen verzendkosten.